ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θύμα» της πανδημία του κορωνοϊού έπεσε και το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο καθώς για πρώτη φορά μετά από 93 χρόνια δεν θα γίνει κλήρωση.
Όπως ανακοίνωσε η Ελληνικά Λαχεία ΑΕ, λόγω των τρεχουσών συνθηκών σχετικά με τον Covid-19 και τη λήψη προληπιτκών μέτρων για την προστασία της δημόσιας Υγείας και του δημοσίου συμφέροντος, η 1η και 2η κλήρωση του 2021 ματαιώνονται.
Ματαιώθηκαν, επίσης, η 46η, 47η, 48η, 49η, 50ή, 51η και 52η κλήρωση, ενώ αναβλήθηκε η 250ή έκδοση του Εθνικού Λαχείου.
Παράλληλα, για τις 12 Ιανουαρίου (19.00) μετατίθεται η 45η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, όπως και η 1η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, που θα γίνει στις 22 Ιανουαρίου (19.00).























































