ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Νίκη Κεραμέως, Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, Σχολεία, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο Πλεύρης και η γαλάζια βουλευτής Θεσσαλονίκης
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
Το ισραηλινό πυροβολικό βομβάρδισε στόχους στη νότια Συρία
Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το υπουργείο Παιδείας δεν έχει λάβει εισήγηση από τους ειδικούς για κλείσιμο των σχολείων, επεσήμανε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
Μιλώντας στο Mega, η Νίκη Κεραμέως σημείωσε ότι η κυβέρνηση έχει πάρει απόφαση στη βάση των εισηγήσεων των ειδικών, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να λειτουργούν όλα τα σχολεία στη χώρα με δια ζώσης διδασκαλία με μοναδική εξαίρεση τα Λύκεια στις «κόκκινες» περιοχές.
«Αύριο δεν υπάρχει προγραμματισμένη συζήτηση με τους ειδικούς για το θέμα των σχολείων, παρακολουθούμε βήμα – βήμα τις εξελίξεις, είμαστε σε τακτική επικοινωνία μαζί τους και πορευόμαστε στη βάση των εισηγησέων που μας δίνουν για τη λειτουργία όλων των εκπαιδευτικών δομών» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Απηύθυνε, παράλληλα, έκκληση σε εκπαιδευτικούς και μαθητές Λυκείου να υποβάλουν αίτηση στην ειδική πλατφόρμα, που έχει δημιουργηθεί στο edu.testing.gov.gr, προκειμένου να εξεταστούν δωρεάν για covid.























































