ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Οδός, Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας, Καιρός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Χιόνι, Χιόνια,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοίγει από τις 13.00 και μέχρι τις 19.00 το βράδυ η Εθνική Οδός Αθηνών- Λαμίας η οποία έκλεισε νωρίς το πρωί λόγω της κακοκαιρίας, από τον κόμβο Καλυφτάκη, στην Κηφισιά, μέχρι τη Λαμία.
Η Εθνική Οδός ξανακλείνει στις 19.00 και μέχρι τις 7.00 το πρωί καθώς το βράδυ αναμένεται επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.
Προηγήθηκε έκτακτη συντονιστική σύσκεψη για την κακοκαιρία στην Πολιτική Προστασία, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιου Πέτσα και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας Θεόδωρου Λιβάνιου.
Είναι οι ίδιοι που έκαναν την Κυριακή διευρυμένη σύσκεψη και ύστερα «πάγωσε» το κράτος από την ετοιμότητά τους.
Όπως είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης μετά το τέλος της σύσκεψης, μέχρι τις 19.00 θα επιτρέπεται η κίνηση όλων των οχημάτων και κυρίως των φορτηγών.
Των ίδιων φορτηγών που νωρίτερα είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία. Ό,τι να ‘ναι.























































