Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φάληρο: Άγνωστοι έσπασαν περιπολικό που προσπάθησε να διαλύσει υπαίθρια κορωνοσύναξη

Φάληρο: Άγνωστοι έσπασαν περιπολικό που προσπάθησε να διαλύσει υπαίθρια κορωνοσύναξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε περιπολικό, που μετέβη αργά την Κυριακή το βράδυ, στην πλατεία Νερού, στο Φάληρο, όπου είχαν συγκεντρωθεί πολλά άτομα. Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν στο σημείο καλούσαν τον κόσμο από τα μεγάφωνα του περιπολικού να διαλυθεί, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Τότε ορισμένα από τα άτομα αυτά άρχισαν να πετούν προς το περιπολικό πέτρες, μπουκάλια και διάφορα άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια και να τραυματιστεί ελαφρά από τα θραύσματα ένας αστυνομικός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Νεκρή με μια ζώνη στο λαιμό βρέθηκε 59χρονη σε διαμέρισμα στον Εύοσμο

Ζωγράφου: Συνελήφθη 54χρονος για τη δολοφονία της μητέρας και της αδελφής του

Βουλιαγμένη: Εντοπίστηκε νεκρός ο 34χρονος δύτης στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

25η Μαρτίου: Τα ελληνικά drone στην παρέλαση – Νίκος Δένδιας: Έχουμε τη δυνατότητα «…και στην Κυπριακή Δημοκρατία, να προστατεύουμε τον απανταχού Ελληνισμό»

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr