ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία απίστευτη καταγγελία έφτασε στο Σωματείο «Ζωόφιλη Δράση» στο Ηράκλειο.
Μία 14χρονη μαθήτρια από τον Άγιο Μύρωνα κατήγγειλε πως ένα σκυλάκι έχει πέσει θύμα ενός 14χρονου αγοριού που συνηθίζει να του κάνει ηλεκτροσόκ.
Όπως γράφει το cretapost.gr, ο 14χρονος κουβαλάει μαζί του μία μπαταρία με δύο καλώδια και με αυτή κακοποιεί τα κουτάβια ενώ δεν διστάζει πολλές φορές να τους σπάει και τα πόδια.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της «Ζωόφιλης Δράσης» που πήγαν στο χωριό και μίλησαν με κατοίκους και παιδιά της περιοχής, τα οποία επιβεβαίωσαν την καταγγελία για την εγκληματική συμπεριφορά του 14χρονου αγοριού.
Μάλιστα, μίλησαν και με τον παππού του 14χρονου που – σύμφωνα με την αντιπρόσωπο του Σωματείου, Καλλιόπη Μαραβελάκη – όταν του έκαναν την σύσταση να συνετίσει τον εγγονό του είπε «Ε, δεν θα μας βάλετε και φυλακή».
Τα μέλη και εθελοντές της «Ζωόφιλης Δράσης» εντόπισαν στις 20 Σεπτεμβρίου το αδέσποτο σκυλάκι το οποίο είχε χτυπηθεί και από όχημα.
Το συμπαθέστατο τετράποδο μεταφέρθηκε σε κτινιατρική κλινική καθώς το αριστερό της πόδι είχε εξαρθρωθεί. Σύντομα θα έχουν επουλωθεί οι πληγές του και αναμένεται να δοθεί για υιοθεσία σε μία οικογένεια που αγαπά τα ζώα.























































