ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναρχία, Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Γιώργος Μπαμπινιώτης, Σεξουαλική Παρενόχληση, Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία,


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρικάκια στην είσοδο και συνθήματα στους τοίχους άφησε πίσω της η παρέμβαση μελών του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Γιώργου Μπαμπινιώτη.
Σε κείμενό τους που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τα μέλη του φεμινιστικού τομέα του Ρουβίκωνα αναφέρονται στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.
Καταγγέλλουν, επίσης, ότι «η “επίσημη Πολιτεία” που “δήλωνε παρούσα” στο ελληνικό #Metoo, κωφεύει τόσο προκλητικά στο σκάνδαλο των Αρσακείων που η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών απέστειλε εξώδικο-διαμαρτυρία προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως για την αδιανόητη αδράνεια και αδιαφορία που επιδεικνύει».
«Ο Μπαμπινιώτης, όχι μόνο δεν το σταμάτησε το κακό στο ξεκίνημά του, αλλά υποθάλποντας και στηρίζοντας δημόσια μέχρι πρότινος, τον Δημήτρη Λιγνάδη, συνετέλεσε στο φρικτό έγκλημα» αναφέρεται ακόμα στο κείμενο.
«Αυτό το σάπιο απόστημα θα το σπάσουμε, όλες και όλοι μαζί, ενώνοντας τις φωνές μας με αυτές όσων κακοποιήθηκαν, απέναντι στα τέρατα που θα μας βρίσκουν μπροστά τους, γιατί αυτόν τον δρόμο επέλεξαν» καταλήγει στο κείμενό του ο φεμινιστικός τομέας του Ρουβίκωνα.























































