ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γλυκά Νερά, Δολοφονίες, Ελευθεροτεκτονισμός, Καρολάιν Κράουτς, Μεγάλη Στοά της Ελλάδος,


















































Κόντρα Λατινοπούλου-Παϊτέρη στον «αέρα» με απίστευτες ατάκες: «Αν τη δείτε καλά θα δείτε ότι έχει γύφτικη ομορφιά» (βίντεο)
Νότια Κορέα: Στην πρώτη γραμμή το «Σουριάνγκ»- Το αμφίβιο όχημα-γέφυρα που αλλάζει τα δεδομένα στο πεδίο της μάχης
Ο ψυχολόγος της δολοφονημένης αστυνομικίνας αποκαλύπτει για τον φονιά σύζυγό της: «Φαινόταν η χειριστικότητα του ανθρώπου»
Φαραντούρης για Τουρκία: Πρωτοφανές παράδοξο μία χώρα να χτυπά την πόρτα της ΕΕ και να μην αναγνωρίζει και να απειλεί
Πειραιάς: Για μια θέση παρκαρίσματος, 77χρονος κραδαίνοντας τρίαινα επιτέθηκε σε 44χρονο και 38χρονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος (Αχαρνών) ΔΕΝ έχει μέλη γυναίκες, οπότε είναι αδύνατο να διέγραψε την Ελένη Μυλωνοπούλου. Η εγχώρια δημοσιογραφική προχειρότητα και ανοησία αγνοεί ότι η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος δεν δέχεται γυναίκες για μέλη της και εμφανίζει μία συλλογικότητα, που παρουσιάζεται σαν κάποια «μεγάλη στοά», ως τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος.
Η φερόμενη «μεγάλη στοά», που διέγραψε τη φερόμενη ψυχολόγο της δολοφονημένης στα Γλυκά Νερά Καρολάιν, δεν είναι η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος.
Είναι μία «άτακτη» ομάδα, σύμφωνα με την ελευθεροτεκτονική ορολογία, δίχως «κανονικότητα».
H Ελένη Μυλωνοπούλου διαγράφηκε από μία συλλογικότητα υπό τον διακριτικό τίτλο «Μεγάλη Στοά της Ελλάδος Ανδρών & Γυναικών».
Αυτή η συλλογικότητα, της οποίας τα μέλη δεν αναγνωρίζονται ως ελευθεροτέκτονες από τους κανονικούς ελευθεροτέκτονες της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, παρουσιάζεται από ορισμένες ιστοσελίδες ως η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος που εδρεύει στην οδό Αχαρνών και μάλιστα σε δημοσιεύματα χρησιμοποιούνται και φωτογραφίες από εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους της Αχαρνών.
Τέτοιο μπάχαλο και ανοησία μόνο στην Ελλάδα του ανίδεου διαδικτύου.
Η ενημέρωση του ελληνικού λαού εξαρτάται από τα πληκτρολόγια βλακών.
Στη συνέχεια παραθέτουμε την ανακοίνωση διαγραφής της Ελένης Μυλωνοπούλου από την «άτακτη» συλλογικότητα «Ανδρών & Γυναικών»:
























































