ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το βράδυ της Παρασκευής στο Παλαιό Φάληρο σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αστυνομικών.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 23.15 το βράδυ της Παρασκευής, στην λεωφόρο Ποσειδώνος, την ώρα που μία γυναίκα επιχειρούσε να διασχίσει τον κεντρικό δρόμο.
Το φανάρι που βρίσκεται επί της Αγίου Αλεξάνδρου ήταν κόκκινο όμως, σύμφωνα με το Notia.gr που επικαλείται μαρτυρίες, εμφανίστηκαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με αναμμένες τις σειρήνες.

Ακολουθώντας ένα ΙΧ που είχε αναπτύξει ταχύτητα και έβγαζε καπνούς από την εξάτμιση, πέρασαν με κόκκινο το φανάρι, με αποτέλεσμα η μία από αυτές να πέσει πάνω στην γυναίκα και την πέταξε αρκετά μέτρα μακριά.
Ο αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και στο σώμα, αλλά είχε τις αισθήσεις του όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, ενώ η γυναίκα τραυματίστηκε πιο ελαφρά.























































