Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κόρινθος: Τι είπε ο πατέρας 35χρονου που πέθανε μετά τον εμβολιασμό του

Κόρινθος: Τι είπε ο πατέρας 35χρονου που πέθανε μετά τον εμβολιασμό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πατέρας του 35χρονου που πέθανε μετά τον εμβολιασμό του με Pfizer στην Κόρινθο προχώρησε σε μία δήλωση σχετικά με όσα αναφέρθηκαν σε ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Παρακάτω, όσα δηλώνει ο πατέρας:

Η αναζήτηση της αλήθειας για την τραγική κατάληξη του αγαπημένου μας υιού και αδελφού δεν συνιστά διαστρέβλωση της πραγματικότητας και παραποίηση των γεγονότων, όπως απαράδεκτα εκθέτει ο κ. Διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου σε ανακοίνωσή του, αλλά το ελάχιστο καθήκον μας στη μνήμη ενός νέου ανθρώπου που έφυγε ανεξήγητα και άδικα.

Άλλωστε η εύρεση της αλήθειας και η αναζήτηση τυχόν ευθυνών θα έπρεπε να ήταν προτεραιότητα του νοσοκομείου για να μην συμβεί το ίδιο σε άλλη οικογένεια!!!

Καλό θα ήταν λοιπόν να σεβαστεί ο κ. Διοικητής το πένθος μας και να μην προβαίνει σε βιαστικές ανακοινώσεις που μας θίγουν πριν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης που δεν έχει ολοκληρωθεί.

Με τη σειρά μας οφείλουμε να ενημερώσουμε για τις ψευδείς ανακοινώσεις του νοσοκομείου εις μνήμη του παιδιού μας.

Αρχικά τη 2ωρη καθυστέρηση του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια τη μη συνεργασία τους για τη παραχώρηση βοήθειας τους στο παιδί μας, με συνέπεια το χάσιμο πολύτιμου χρόνου!

Επίσης το νοσοκομείο αναφέρει ότι το παιδί μας, δέχτηκε ενδοτραχειακή διασωλήνωση και έναρξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.

ΕΓΩ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ που παρακολουθούσαμε τη διαδικασία, δηλώνουμε ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ενδοτραχειακή διασωλήνωση αλλά μόνο καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με μαλάξεις χεριών και όχι φυσικά με απνιδωτή όπως έπρεπε να είχε γίνει!!!

Στη συνέχεια για την αναφορά του νοσοκομείο ότι άργησε να νοσηλευτεί, δηλώνουμε ότι από την ημέρα του εμβολίου (16/7/21), το παιδί μας ανέβασε πυρετό την επόμενη ημέρα και του χορηγήθηκαν αντιπυρετικά, θεωρώντας ότι ήταν παρενέργεια του εμβολίου, όπως γνωρίζουμε όλοι και όπως μας καθησύχασαν άλλοι γιατροί.

Η κατάσταση ήταν υπό έλεγχο μέχρι τη μοιραία (23η Ιουλίου), που παρουσίασε πρόβλημα στο οξυγόνο.

Τέλος είμαστε υπέρ των εμβολιασμών, όταν η διαδικασία πριν αυτών, γίνεται σωστά!

Το νοσοκομείο Κορίνθου δε διενεργεί καμία θερμομέτρηση ή έστω κάποιο τεστ παρά μόνο ένα φτωχό ερωτηματολόγιο, καθιστώντας τη διαδικασία ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για κάποιον που ίσως νοσεί από COVID και είναι ασυμπτωματικός!!!!

Για όλα τα προανεφερόμενα το αποτέλεσμα είναι ότι ένας νέος άνθρωπος πέθανε έξω από την πόρτα του νοσοκομείο σε προθάλαμο κοινής θέας, που ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Τ.Ε.Π. ενώ 5 λεπτά πριν μιλούσε με τον πατέρα του!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: 62χρονος εμβολιάστηκε 217 φορές κατά της covid-19

Στη Λάρισα οι νεκροί του κορωνοϊού δεν έχουν «λιώσει» – Στο Νέο Κοιμητήριο σταμάτησαν οι εκταφές

Χειροπέδες σε 43χρονο που υποκινούσε βία κατά των ομοφυλόφιλων μέσω social media

Εμβόλια Covid: Έχουν τελικά σπάνιες αλλά σοβαρές παρενέργειες σύμφωνα με παγκόσμια μελέτη

Πούτιν: Ρώσοι επιστήμονες κοντά στη δημιουργία εμβολίου για τον καρκίνο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr