Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρήτη: Διασωληνώθηκε 20χρονη με κορωνοϊό

Κρήτη: Διασωληνώθηκε 20χρονη με κορωνοϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται μια 20χρονη κοπέλα, η οποία νοσεί από κορωνοϊό.

Η κοπέλα νοσηλευόταν στην κλινική covid του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε επιδείνωση με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, η ασθενής κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί αργά το βράδυ και στη συνέχεια διακομίσθηκε στη ΜΕΘ covid του ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται με αναπνευστικό πρόβλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Στις 7-8-2021 νεαρή γυναίκα 20 ετών εισήχθη στην κλινική covid του ΓΝΑΝ, έχοντας διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό.

»Στις 8-8-2021 η αναπνευστική λειτουργία της ασθενούς παρουσίασε επιδείνωση.

»Προληπτικά έγινε συνεννόηση με το ΠΑΓΝΗ όπου το μεσημέρι μας διέθεσε μία κλίνη ΜΕΘ covid σε περίπτωση που τη χρειαζόμαστε.

»Η ασθενής κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί αργά το βράδυ (22.00 μ.μ.) και στη συνέχεια διακομίσθηκε στη ΜΕΘ covid του ΠΑΓΝΗ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συναγερμός για τη γρίπη: Δώδεκα νέοι θάνατοι, 19 ασθενείς σε ΜΕΘ

Η Σία Κοσιώνη παραμένει στη ΜΕΘ για τρίτη μέρα

Σαρώνει η γρίπη: 8 θάνατοι και 15 στη ΜΕΘ – 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία σε μία εβδομάδα

Φρίκη στη Μεσσαρά: Γονείς κακοποιούσαν σεξουαλικά τις δύο κόρες τους 15 και 22 χρονών

Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου – Ο ιερός συμβολισμός

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr