Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι τρομοκράτες θα σκότωναν Μαρινάκη – Φέσσα – Βενιάμη

Οι τρομοκράτες θα σκότωναν Μαρινάκη – Φέσσα – Βενιάμη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι τρομοκράτες είχαν στο στόχο Μαρινάκη, Φέσσα, Βενιάμη. Τρομοκρατικό χτύπημα με στόχο τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη ετοίμαζε η «Ομάδα Μαζιώτη», σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, στον απόηχο των συλλήψεων και τον εντοπισμό των γιαφκών σε Κολωνάκι, Βύρωνα και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη εκτιμάται ότι θα γινόταν στις 4 Οκτωβρίου, δηλαδή το Σάββατο.

Πέραν του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο στόχαστρο των συνεργών του Νίκου Μαζιώτη φαίνεται πως βρισκόταν και ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας, ο εφοπλιστής Θεόδωρος Βενιάμης, πολυεθνικές εταιρίες και τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού, τα οποία επίσης θα χτυπούσαν στις 4 Οκτωβρίου.

Το πλάνο των συνεργών του Νίκου Μαζιώτη αποκαλύφθηκε από ένα γκαράζ στο Βύρωνα, το οποίο η Αντιτρομοκρατική παρακολουθούσε στενά εδώ και μία εβδομάδα. Ο λόγος είναι ότι στο εσωτερικό του αλλά και στο μισθωτήριο συμβόλαιο είχαν εντοπίσει δακτυλικά αποτυπώματα του Νίκου Μαζιώτη και περίμεναν αν θα εμφανιζόταν κανείς να επιχειρήσει να μπει μέσα, ώστε να τον συλλάβουν αυτομάτως.

Ο 30χρονος που συνελήφθη έκανε χθες μετά από ημέρες παρακολούθησης την εμφάνισή του και συνελήφθη. Στην τσάντα του σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά βρέθηκαν σχέδια για τις επιθέσεις σε βάρος του εφοπλιστή και προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, του εφοπλιστή Θεόδωρου Βιενάμη, του νέου πρόεδρου του ΣΕΒ Θ. Φέσσα και της συζύγου του, Μαρίας Τσελέντη, των γραφείων της Siemens, της εταιρείας «info quest», των γραφείων της ναυτιλιακής εταιρείας Capital και τέλος, της Νέας Δημοκρατίας.

Στα επίμαχα σχέδια υπήρχαν και οι ημερομηνίες που είχαν προγραμματιστεί τα χτυπήματα, μεταξύ αυτών και η 4η Οκτωβρίου με το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη δίπλα.

Ο 30χρονος από τη στιγμή που συνελήφθη δεν έχει πει κουβέντα, ενώ κατά την προσπάθεια σύλληψης προέβαλε πολύ σκληρή αντίσταση.

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει στις αρχές το γεγονός ότι ο συλληφθείς δεν έχει απασχολήσει ποτέ ξανά για οποιοδήποτε αδίκημα την ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Καλλιάνος: «Ακρωτηρίασαν το δάχτυλο του πατέρα μου σε ένα απλό δωμάτιο και όχι στο χειρουργείο»

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το μπάζωμα των Τεμπών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr