Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο συνεργός του Μαζιώτη από τον Βύρωνα (φωτογραφία)

Αυτός είναι ο συνεργός του Μαζιώτη από τον Βύρωνα (φωτογραφία)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Φωτογραφία του συλληφθέντα για τη γιάφκα στο Βύρωνα έδωσαν οι αρχές στη δημοσιότητα. Ο κατηγορούμενος για συνεργός του Μαζιώτη είναι ο 31χρονος Αντώνης Σταμπούλος.

Από την ΕΛ.ΑΣ σε ανακοίνωση που εκδόθηκε τονίζεται ότι «στο πλαίσιο των ερευνών που ενεργεί η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β), ανακοινώνεται ότι ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ατόμου που συνελήφθη προχθές (01-10-2014) στο Βύρωνα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Πρόκειται για τον Σταμπούλο Αντώνη, του Κωνσταντίνου και της Ροζάλμπα, γεν. 21/02/1983 στην Αττική.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας γίνεται σε εκτέλεση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι μηνών. Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

staboulos

Εν τω μεταξύ οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας για τον εντοπισμό και άλλων συνεργών καθώς και της κεντρικής γιάφκας που εκτιμούν ότι βρίσκεται ο βαρύς οπλισμός και τα εκρηκτικά της οργάνωσης συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Δυνάμεις της Αντιτρομοκρατικής ερευνούν πόρτα πόρτα το τρίγωνο Βύρωνα – Κολωνάκι – Πατησίων, καθώς εκτιμούν ότι είναι εξαιρετικά πιθανό εκεί να κινούνται και άλλοι συνεργοί του Σταμπούλου αλλά και του Νίκου Μαζιώτη.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά δεν αποκλείεται στην εν λόγω περιοχή να βρίσκεται και η καταζητούμενη σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πώλα Ρούπα.

Την ίδια ώρα οι σημειώσεις, τα σχέδια και οι χάρτες που βρέθηκαν πάνω στον Αντώνη Σταμπούλη, στα οποία σχεδιάζονταν πώς θα γίνουν τα τρομοκρατικά χτυπήματα σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Θεόδωρου Φέσσα και του Θεόδωρου Βενιάμη βρίσκονται στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής αλλά και της Σήμανσης, καθώς οι αρχές εκτιμούν ότι από αυτά μπορούν να οδηγηθούν και σε άλλα μέλη της οργάνωσης του Νίκου Μαζιώτη, αλλά και ποινικούς, οι οποίοι συνδράμουν στο τρομοκρατικό τους έργο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ (βίντεο)

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Στην φυλακή οι έξι που συνελήφθησαν για την τρομοκρατική οργάνωση

Αντιτρομοκρατική: 10 συλλήψεις για τρομοκρατικές επιθέσεις – Ανάμεσά τους και πυροτεχνουργοί

Πολύ σοβαρή υπόθεση η σύμπραξη τρομοκράτη και ΟΥΚάδων – Στη φυλακή οδηγείται ο τρομοκράτης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr