ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκλονίζει η νέα περίπτωση ασθενούς με κορωνοϊό που αρνήθηκε να διασωληνωθεί και χρειάστηκε η παρέμβαση εισαγγελέα.
Ειδικότερα, μετά την περίπτωση του 55χρονου από τον Αλμυρό, που αρνήθηκε να διασωληνωθεί και πέθανε χτυπημένος από τον κορωνοϊό, μία 70χρονη αρνούνταν επίσης να διασωληνωθεί ενώ νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο του Βόλου.
Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Νίκος Χαυτούρας, μιλώντας στην ΕΡΤ, η ηλικιωμένη «για καλή της τύχη» λιποθύμησε στο διάδρομο του νοσοκομείου που περπατούσε χθες το απόγευμα και έπειτα από επικοινωνία που είχε ο κ. Χαυτούρας με τον εισαγγελέα, προχώρησαν στην διασωλήνωσή της.
Τις τελευταίες ώρες έχουν πεθάνει στο Βόλο έξι ασθενείς με κορωνοϊό, ενώ υπάρχουν και προβλήματα με την παροχή οξυγόνου.























































