Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρεις Έλληνες στρατιώτες νεκροί! Βίντεο λίγο μετά την έκρηξη

Τρεις Έλληνες στρατιώτες νεκροί! Βίντεο λίγο μετά την έκρηξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βίντεο λίγα μόλις λεπτά μετά τη φονική έκρηξη του όλμου στο Βόλο, που παρέσυρε στο θάνατο δύο λοχίες 33 και 34 ετών και έναν στρατιώτη 19χρονών, είδε το απόγευμα της Τρίτης το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό απεικονίζονται στρατιώτες και δυνάμεις της μονάδας να έχουν αποκλείσει τη γύρω περιοχή, την ώρα που καταφθάνουν τα ασθενοφόρα στο σημείο της τραγωδίας.

Εκτός από τους τρεις νεκρούς έχει τραυματιστεί βαρύτατα ένας υπολοχαγός ηλικίας 30 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου και από στιγμή σε στιγμή θα μπει στο χειρουργείο.

Το δυστύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια άσκησης ενός μηχανοκίνητου λόχου στο Πεδίο Ασκήσεων Γλαφυρών Μαγνησίας. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ για την ανείπωτη τραγωδία, κατά τη διάρκεια της άσκησης διερράγη ο σωλήνας του όλμου.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΓΕΣ

«Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την 07 Οκτωβρίου 2014, περί τις 13:30, στο Πεδίο Ασκήσεων «ΓΛΑΦΥΡΩΝ» Μαγνησίας, κατά την πραγματοποίηση προγραμματισμένων βολών Βαρέων Όπλων Πεζικού με όλμους 81 χιλιοστών, διερράγη ο σωλήνας του όλμου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Επαγγελματία Οπλίτη Λοχία (ΠΖ) Γ.Ο. 33 ετών, του Επαγγελματία Οπλίτη Λοχία (ΠΖ) Α. Μ. 34 ετών και του Δεκανέα (ΠΝ) Φ.Α. 19 ετών και τον βαρύ τραυματισμό του Υπολοχαγού (ΠΖ) Κ.Β. 30 ετών.

Ο τραυματίας Αξιωματικός διεκομίσθη στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Επί τόπου έχουν μεταβεί ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος κ. Χρίστος Μανωλάς.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας Στρατοδικείου Λάρισας και έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τις αρμόδιες Στρατιωτικές Αρχές.

Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στις οικογένειες των θανόντων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητέρα στον Βόλο κατήγγειλε τον πρώην πεθερό της για βιασμό του 4χρονου γιου της

Βία ανηλίκων: Ξυλοκόπησαν και πέταξαν ανήλικο σε κάδο απορριμμάτων στον Βόλο

Ο Ολυμπιακός έριξε «τριάρα» στον Βόλο και βρέθηκε τρίτος στην κανονική περίοδο

Μπέος: Η ομάδα δεν αγκαλιάστηκε όσο της αξίζει, αποχωρώ από τον Βόλο στο τέλος της σεζόν ό,τι και να γίνει

Στο αγροτικό μπλόκο του Αλμυρού ο Στ. Κασσελάκης – «Ρύθμιση χρεών για να έχετε ασφάλεια στις περιουσίες σας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr