ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έχασε τη ζωή του ένας 57χρονος οδοντίατρος στο Αίγιο από κορωνοϊό, ο οποίος είχε υποκείμενα νοσήματα.
Ο άτυχος άνδρας, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ήταν ανεμβολίαστος και είχε νοσηλευτεί στη ΜΕΘ στην Πάτρα, όπου και διασωληνώθηκε.
Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε επικοινωνία με τον γιατρό του τού είχε εκμυστηρευτεί το «μεγάλο λάθος» που έκανε και δεν είχε εμβολιαστεί, δεδομένου ότι οι επιπλοκές από τον ιό είχαν προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα στην υγεία του.
Ωστόσο, δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει σήμερα τα ξημερώματα στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών αναφέρει το tempo24.news.























































