ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το κώδωνα του κινδύνου κρούει ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Αναστάσιος Γρηγορόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι 92 υγειονομικοί, που εργάζονται στο νοσηλευτικό ίδρυμα, έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.
Όπως τονίζει, μιλώντας στην «Καθημερινή», το μεγάλο πρόβλημα είναι η πιθανότητα αύξησης αυτού του ποσοστού, το οποίο θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερες δυσχέρειες στη λειτουργία του νοσοκομείου.
Την ίδια ώρα, με απόφαση της διοίκησης απαγορεύτηκαν τα επισκεπτήρια στο νοσοκομείο, ενώ δεν επιτρέπεται η είσοδος ούτε στους ιατρικούς επισκέπτες.
Οι υγειονομικοί, που βρέθηκαν θετικοί, τέθηκαν σε καραντίνα και -όπως τονίζεται- έχουν κολλήσει εκτός νοσηλευτικού ιδρύματος, εξαιτίας της μεγάλης διασποράς στην κοινότητα.
Επιπλέον, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου υπάρχει μεγάλη θετικοποίηση και μεταξύ των ασθενών, κάτι που σημαίνει πως ενώ εισάγονται ως αρνητικοί με PCR τεστ, κατά την παρουσία τους στον «Ευαγγελισμό» ένα μεγάλο ποσοστό κολλάει κορωνοϊό.
Όπως ανέφερε ο κ. Γρηγορόπουλος, παραμένει μεγάλο ερωτηματικό για το τι θα συμβεί εάν το ποσοστό των υγειονομικών που νοσούν αυξηθεί, όπως στην περίπτωση της Βρετανίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες και σε άλλα νοσοκομεία υπάρχουν παρόμοια περιστατικά με υγειονομικό προσωπικό να νοσεί με κορωνοϊο.























































