ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεχίζονται ορισμένα φαινόμενα μετά από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ελπίδας», καθώς σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα υπάρξουν κάποιες ασθενείς χιονομπόρες και την Πέμπτη.
Συγκεκριμένα τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στο Αιγαίο και στην Κρήτη, ενώ για τα χιόνια που θα έρθουν ξανά το Σάββατο στην Αττική αυτά δεν θα έχουν καμία σχέση με εκείνα των προηγούμενων ημερών.
Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ ο Σάκης Αρναούτογλου τόνισε πως τα χιόνια στην Αττική δεν θα είναι έντονα και θα πέσουν σε περιοχές με πάνω από 500 και 600 μέτρα, ενώ στα υπόλοιπα μέρη του νομού θα υπάρχουν βροχές.
Όσο για τη νέα ψυχρή εισβολή που αναμένεται να εμφανιστεί στα Βαλκάνια στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, είναι νωρίς ακόμη για να φανεί αν θα φέρει νέα χιόνια και ποιες περιοχές θα επηρεάσει.






















































