ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ενέργεια, Ηλεκτρικό Ρεύμα, Ηλεκτρισμός, Χιόνι, Χιόνια,


















































Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών για την πολυήμερη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Αθήνας κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς» προχωρά η Δικαιοσύνη.
Έπειτα από παραγγελία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών αρχίζει προκαταρκτική έρευνα στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της διατάραξης λειτουργίας κοινωφελούς εγκατάστασης.
Η εισαγγελική παρέμβαση έρχεται μετά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας έως σήμερα, ενώ -κατά πληροφορίες- η Εισαγγελία δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα πολιτών οι οποίοι κατήγγειλαν ότι έχουν συμπληρωθεί τρία 24ωρα και εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εν μέσω χαμηλών θερμοκρασιών χωρίς να μπορούν να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες τους για να αντιμετωπίσουν τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Την έρευνα θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Απόστολος Ανδρέου.























































