Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σχολείο στην Αγία Παρασκευή κάνει τηλεκπαίδευση για 10 ημέρες επειδή δεν έχει ρεύμα

Σχολείο στην Αγία Παρασκευή κάνει τηλεκπαίδευση για 10 ημέρες επειδή δεν έχει ρεύμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Mπορεί το 2020 και το 2021 οι μαθητές σε όλη τη χώρα να αναγκάστηκαν αρκετούς μήνες μέσα στην περίοδο των σχολικών σεζόν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης λόγω κορονοϊού, ωστόσο οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής ξαναβρέθηκαν στην ίδια… μοίρα, ειδικά μετά το πέρας της κακοκαιρίας Ελπίδας, καθώς εξακολουθούν να μένουν σπίτι και να κάνουν τα μαθήματά τους από απόσταση.

Και αυτό διότι δέκα ημέρες μετά την έλευση του χιονιά, το 2ο Γυμνάσιο της Αγίας Παρασκευής παραμένει χωρίς ρεύμα, με αποτέλεσμα κάθε μέρα να βγάζει ανακοινώσεις και να ενημερώνει μαθητές και εκπαιδευτικούς να μην παρευρεθούν στο σχολείο.

Ο ΔΕΔΔΗΕ μάλιστα εξηγεί πως δεν έχει εντοπίσει ακόμα την αιτία του προβλήματος, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η αποκατάσταση των ζημιών.

Αυτό σημαίνει ότι το σχολείο θα είναι και την Παρασκευή (04/02) κλειστό, αλλά και ίσως τις επόμενες ημέρες της εβδομάδα, μιας και ακολουθεί… Σαββατοκύριακο.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής τονίζει ότι θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την πορεία των εργασιών και την επιστροφή των μαθητών στο σχολείο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής:

«Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει πως οι εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στο 2ο Γυμνάσιο της πόλης μας συνεχίζονται. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν την αιτία του προβλήματος, με αποτέλεσμα να καθυστερεί και η αποκατάσταση των ζημιών.

Ως εκ τούτου το σχολείο θα παραμείνει κλειστό και αύριο Πέμπτη (03.02.2022), αλλά και την Παρασκευή (04.02.2022). Τα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την πορεία των εργασιών και την επιστροφή των μαθητών στο σχολείο τους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Φουσκωμένοι» λογαριασμοί ρεύματος: Τι μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές που διαφωνούν

Τιμολόγια ρεύματος: Αυξάνονται οι χρεώσεις για να καλυφθούν οι ρευματοκλοπές

Πότε θα κόβεται το ρεύμα στους καταναλωτές που χρωστούν

Νέο Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου

Λογαριασμοί ρεύματος: Φρένο στην ελεύθερη μετακίνηση των καταναλωτών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr