ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έναν νεκρό αφήνει πίσω της η μεγάλη φωτιά που συνεχίζει το καταστροφικό της έργο σε Πεντέλη, Παλλήνη, Ανθούσα, Ντράφι, Γέρακα.
Άνδρας βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος και σύμφωνα με την Αστυνομία φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο.
Μια ανθρώπινη τραγωδία γράφεται στην Ανθούσα, όπου ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στο περικυκλωμένο από τη φωτιά σπίτι του.
Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε το πρωί από τις αστυνομικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 80χρονος άνδρας φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του στην Παλλήνη, αφού κάηκε το σπίτι του.
Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε δει το σπίτι του να καίγεται άλλες τρεις φορές στο παρελθόν.
Πύρινος εφιάλτης ξημέρωσε στην Αττική λόγω της τεράστιας πυρκαγιάς μέσα σε αστικό ιστό, που είναι ορατή μέχρι τον Πειραιά.
Σπίτια και αυτοκίνητα έχουν παραδοθεί στις φλόγες που καίνε ότι βρουν στο πέρασμά τους.























































