ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άγιο είχε μία 76χρονη γυναίκα η οποία μαζί με την ανήλικη εγγονή της, έπεσαν σε πηγάδι. Ευτυχώς και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους. Το περιστατικό σημειώθηκε στην Κέρκυρα.
Αναλυτικότερα, σε περιστατικό διάσωσης μιας γυναίκας και ενός 4χρονου κοριτσιού που έπεσαν σε πηγάδι στη Δασιά επιχείρησε νωρίς το μεσημέρι η Πυροσβεστική μετά από κλήση που έλαβε από περίοικο.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν 4 οχήματα με 8 άνδρες, ενώ στο σημείο βρέθηκε και το ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική το τετράχρονο κορίτσι έπεσε στο πηγάδι και η γιαγιά στην προσπάθειά της να το σώσει έπεσε κι εκείνη μέσα.
Τόσο η γιαγιά όσο και το 4χρονο παιδί εντοπίστηκαν σώες και ασφαλείς, ενώ για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κέρκυρας.























































