ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία άτυχη 34χρονη γυναίκα, στην Καλαμάτα όταν αγέλη σκύλων της επιτέθηκε ενώ έμπαινε στο προαύλιο του εργοστασίου που εργάζεται.
Όπως ανέφερε η 34χρονη μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ πήγαινε στη δουλειά της, ξαφνικά είδε μπροστά της επτά σκυλιά, τα οποία της όρμησαν με μανία και άρχιζαν να τη δαγκώνουν σε όλο το σώμα.
Η γυναίκα, που είναι και μητέρα δυο παιδιών, κουλουριάστηκε στο έδαφος και λίγο πριν λιποθυμήσει δυο γυναίκες συνάδελφοι της την άρπαξαν και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου και νοσηλεύεται.
Το σώμα της είναι γεμάτο πληγές και ράμματα στα αναφιλητά της και αυτό που ζήτησε είναι να γίνει κάτι ώστε να μη ξανά συμβεί παρόμοιο περιστατικό.






















































