Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ευρυτανία: Στο σημείο που έψαχναν 48χρονη από το Καρπενήσι βρέθηκε νεκρός 42χρονος αστυνομικός

Ευρυτανία: Στο σημείο που έψαχναν 48χρονη από το Καρπενήσι βρέθηκε νεκρός 42χρονος αστυνομικός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση 42χρονου αστυνομικού από την Ευρυτανία κοντά στην περιοχή της γέφυρας της Τατάρνας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο συγκεκριμένος Αστυνομικός υπηρετούσε σε Υποδιεύθυνση Ασφαλείας στην Αττική και εκμεταλλευόμενος το τριήμερο της 28ης, επισκέφτηκε την γενέτειρά του για διάφορες εργασίες.

Το πρωί της Παρασκευής έφυγε από το σπίτι του και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Το αυτοκίνητο του βρέθηκε ξεκλείδωτο με το κινητό του μέσα, στο δρόμο για τη γέφυρα, κοντά σε μια φυσική «τρύπα» που βρίσκεται πλησίον του δρόμου.

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 42χρονου αστυνομικού που είχε εξαφανιστεί στην Ευρυτανία, κοντά στην περιοχή της γέφυρας της Τατάρνας.

Περίπου στις 04.00 το Σάββατο εντοπίστηκε από τις ομάδες διάσωσης και ανασύρθηκε η σορός του από το βάραθρο «Τρύπα Τατάρνας», στο Τριπόταμο Ευρυτανίας.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του αστυνομικού συμμετείχαν, κατόπιν αιτήματος συνδρομής από την ΕΛ.ΑΣ., 15 πυροσβέστες, με την Ορειβατική Ομάδα Ερευνας και Διάσωσης της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. καθώς και εθελοντές.

Η ανάσυρση της σορού ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε σε πολύ μεγάλο βάθος που ξεπερνούσε τα πενήντα μέτρα και πιθανόν να έφτανε τα εκατό.

Τ’ αυτοκίνητο του 42χρονου είχε βρεθεί από την Παρασκευή ξεκλείδωτο, με το κινητό του μέσα, κοντά στο βάραθρο που βρίσκεται πλησίον του δρόμου.

Στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 42χρονος αστυνομικός που είχε εξαφανιστεί από το πρωί της Παρασκευής, έψαχναν και την 48χρονη από το Καρπενήσι τα ίχνη της οποίας αγνοούνται ακόμη.

Μετά από ολονύχτια επιχείρηση ο 42χρονος βρέθηκε νεκρός, μέσα σε μεγάλη τρύπα σε βάθος 60 μέτρων κοντά στην γέφυρα της Τατάρνας.

Την ίδια τρύπα είχαν ερευνήσει οι διασώστες και για τον εντοπισμό της 48χρονης από το Καρπενήσι που ακόμη δεν έχουν βρεθεί τα ίχνη της.

Το αυτοκίνητο και της 48χρονης, όπως και του αστυνομικού, βρέθηκε σταθμευμένο στη γέφυρα Τατάρνα.

Μάλιστα, είχε επιστρατευτεί και ειδικό drone της ομάδας διάσωσης ΟΦΚΑΘ από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα αναζητούσε στοιχεία στον βυθό της λίμνης Κρεμαστών.

Στο όχημα βρέθηκαν σημειώματα που αφορούσαν την οικογένειά της, έκτοτε όμως δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ οι έρευνες και μέσα στην τεχνητή λίμνη δεν απέδωσαν τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συμπληρωματικές μηνύσεις καταθέτουν συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr