ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για 28η Οκτωβρίου, Βίντεο, Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, Εύζωνας - Τσολιάς, Ιταλία, Ναύπακτος,


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 106 ετών, στη Ναύπακτο, ο Γεώργιος Γκίζας, ο τελευταίος εύζωνας του ηρωικού 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, που έγραψε χρυσές σελίδες ηρωισμού και αυταπάρνησης στον πόλεμο εναντίον των Ιταλών του Μουσολίνι.
Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση του ο δήμαρχος Ναυπακτίας, Βασίλης Γκίζας, που το 2021, είχε τιμήσει τον ήρωα, κάτι που με συγκίνηση θυμήθηκε σήμερα Σάββατο 5/11, ημέρα θανάτου του βετεράνου εύζωνα.
Αποχαιρετούμε με συγκίνηση τον 106χρονο Γεώργιο Γκίζα, τον τελευταίο Εύζωνα του ηρωϊκού 2/39 Σ.Ε. του ελληνοϊταλικού μετώπου.
Πριν από ένα χρόνο, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, σε μία ιδιαίτερη στιγμή για όλους μας, τιμήσαμε στο πρόσωπό του τους έλληνες αγωνιστές.
Αιωνία του η μνήμη!























































