Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκρηξη σε σχολείο στις Σέρρες: Ο 11χρονος μαθητής προσεκομίσθη νεκρός στο νοσοκομείο

Έκρηξη σε σχολείο στις Σέρρες: Ο 11χρονος μαθητής προσεκομίσθη νεκρός στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή» είναι τα αίτια θανάτου του 11χρονου μαθητή που σκοτώθηκε μετά από έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου του στις Σέρρες, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου Σερρών όπου διεκομίσθη.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επίσης δύο τραυματίες μαθητές 6 και 10 ετών χωρίς ευτυχώς να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Το 10χρονο αγόρι μετά τις εξετάσεις πήρε εξιτήριο ενώ ο 6χρονος μαθητής που φέρει τραύματα στο πρόσωπο, θα διακομισθεί προληπτικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» για περαιτέρω παρακολούθηση

Αναλυτικά το Ιατρικό Ανακοινωθέν του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών

«Μετά από έκρηξη που έγινε σε σχολείο της πόλης των Σερρών, προσεκομίσθησαν με το ΕΚΑΒ, στις 14.43 σήμερα, δύο (2) ανήλικα αγόρια, ηλικίας 6 και 10 ετών, με ελαφρές κακώσεις το πρώτο και σε καλή γενική κατάσταση το δεύτερο.

»Έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις (υπέρηχος, αξονική τομογραφία κλπ) και το δεκάχρονο αγόρι επιστρέφει στην οικία του ενώ το εξάχρονο, το οποίο φέρει εμπιεστικό κάταγμα βρεγματικού οστού (ΑΡ) και μικρό ρωγμώδες κάταγμα ρινικών οστών, θα διακομισθεί προληπτικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» για περαιτέρω παρακολούθηση.

»Δυστυχώς, στις 15.37 προσεκομίσθη με το ΕΚΑΒ τρίτο παιδί (άρρεν 11 ετών), το οποίο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή.

»Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού.

»Ο Διοικητής

»Νικόλαος Φαρμάκης»

Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη στο λεβητοστάσιο έγινε την ώρα του διαλείμματος, με συνέπεια κομμάτια τοίχου και μια μεταλλική πόρτα να εκσφενδονιστούν τριάντα μέτρα, να πέσουν πάνω στα παιδιά και να τα τραυματίσουν.

Τον άτυχο 11χρονο μαθητή φέρεται να χτύπησε στο κεφάλι η βαριά μεταλλική πόρτα του λεβητοστασίου προκαλώντας του θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: 23χρονος προέτρεπε ανήλικη να ακρωτηριάσει τα γεννητικά της όργανα και την ανάγκασε να αυτοτραυματιστεί

«Θα με σκοτώσει, βοηθήστε με» συγκλονίζει η 20χρονη θύμα revenge porn στην Πιερία

Θεσσαλονίκη: Αφγανή πρόσφυγας κατήγγειλε ότι τη βίασε 29χρονος που θα τη φιλοξενούσε

Θεσσαλονίκη: Αλβανός βίαζε κι έδερνε την 28χρονη Αλβανίδα σύζυγό του

«Ιερή» απάτη στη Θεσσαλονίκη: Ρασοφόροι απέσπασαν 1,3 εκατ. ευρώ από πιστούς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr