Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαμόγελο του Παιδιού: Έλεγχοι για δωρεές, ακίνητα και λογαριασμούς

Χαμόγελο του Παιδιού: Έλεγχοι για δωρεές, ακίνητα και λογαριασμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι ελεγκτικές Αρχές φαίνεται πως ξεκινούν έρευνες και σε άλλες μεγάλες φιλανθρωπικές οργανώσεις, μετά την «Κιβωτό του Κόσμου», που εισπράττουν μεγάλες δωρεές, μεταξύ των οποίων και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της αύριο η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» οι αρχές εστιάζουν στα οικονομικά στοιχεία του οργανισμού και ωθούνται στην έρευνα από τις μεγάλες δωρεές της τάξεως των 10 έως 14 εκατομμυρίων ετησίως, τα σημαντικά πλεονάσματα των 6 εκατομμυρίων, όπως και κάποια δείγματα ελλιπούς διαχείρισης των ακινήτων που είχαν δοθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» πριν από χρόνια.

Όλα αυτά με την υποσημείωση πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιοποιεί όλα τα στοιχεία δράσης του καθώς επιθυμεί πλήρη διαφάνεια ώστε να μην μείνει καμία σκιά και στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μία ευχή γίνεται δύο εφέτος τα Χριστούγεννα με τα Ευχοστολίδια – Για κάθε παιδική ευχή που πραγματοποιείς, ο ΟΠΑΠ, μέλος της Allwyn, κάνει ακόμη ένα παιδί να χαμογελά

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Τραγωδία στην Ξάνθη: Νεκροί εντοπίστηκαν δύο 16χρονοι στην κοίτη ποταμού – Ήταν ξαδέλφια

Μαρούσι: Κυνήγι για τον ύποπτο που παρενοχλεί ανήλικες

Εντοπίστηκε σώα η 30χρονη από τον Άλιμο που είχε εξαφανιστεί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr