ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ryanair - Αεροπορική Εταιρεία, Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Αθήνα, Αττική, Εκρηκτικός Μηχανισμός, Πολωνία,

















































Ο Τραμπ πρειδοποίησε το Ιράν: Στρατιωτική εμπλοκή με απρόβλεπτες διαστάσεις
Αρχεία Επστάιν: Πληροφορία στο FBI κάνει λόγο για «γυναίκα που δάγκωσε τον Τραμπ αφού εξαναγκάστηκε σε στοματικό έρωτα»
Φόβοι για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: Προειδοποίηση Νετανιάχου για ισχύ «που δεν έχει ξαναδεί το Ιράν»
Βιολάντα: Στο μικροσκόπιο όλες οι άδειες - Η υπογραφή του Δημήτρη Παπαστεργίου
Γ. Τσατραφύλλιας: «Μπαίνουμε σε φάση ισχυρής κακοκαιρίας» - Πότε θα χτυπήσει την Αττική ισχυρή καταιγίδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φάρσα αποδείχθηκε τελικά η ειδοποίηση για βόμβα στο Boeing της Ryanair, που είχε ξεκινήσει από την Πολωνία με 192 επιβαίνοντες και προσγειώθηκε με ασφάλεια λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Μετά από ενδελεχή έλεγχο στους επιβάτες, στις αποσκευές και στο αεροσκάφος αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά δεν εντόπισαν εκρηκτικό μηχανισμό.
Οι ελληνικές Αρχές ενεργοποίησαν το πρωτόκολλο Renegade αμέσως μόλις ενημερώθηκαν από τον πιλότο.
Μαχητικά F-16 απογειώθηκαν από την 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αγχίαλο για να συνοδεύσουν το αεροσκάφος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.






















































