ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Αθήνα με την καταιγίδα να σαρώνει όλο τον νομό.
Πολλοί δρόμοι έχουν πλημμυρίσει ενώ τα μεγαλύτερα προβλήματα τα αντιμετωπίζει το μέτωπο των ανατολικών παραλιακών δήμων της Αττικής.
Στον Μαραθώνα από το πρωί έχουν πέσει περισσότερα από 93mm βροχής που είναι ένα αρκετά μεγάλο ύψος βροχής ακόμη και για τέτοια εποχή.
Όμως αυτό που είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι οι κεραυνοί.
Όπως θα δείτε και στους χάρτες η Αττική, η Χίος και η Λήμνος είναι τα τρία σημεία της Ελλάδας που δέχονται τις περισσότερες καταιγίδες με την Αθήνα φυσικά να υπερτερεί.























































