ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος -γιος του ΓΑΠ- σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο Κρήτης
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών, μιας εμπορικής και μιας επιβατικής, στα Τέμπη από την οποία προκλήθηκε και πυρκαγιά, πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ το σιδηροδρομικό δυστύχημα έγινε στο ύψος του Ευαγγελισμού υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και υπάρχουν πληροφορίες για δεκάδες τραυματίες, εγκαυματίες και ακρωτηριασμένους.
Η επιβατική αμαξοστοιχία φέρεται ότι εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα, και αναχώρησε στις 19.22. Τρία βαγόνια της έχουν εκτροχιαστεί.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οχήματα Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ έσπευσαν επί τόπου στο σημείο, καθώς υπήρξαν αναφορές για εγκλωβισμένους αλλά και τραυματίες επιβάτες και κάποιους ακρωτηριασμένους.
Μάλιστα μετά από εντολή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας άνοιξαν τα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας για να παραλάβουν τους τραυματίες.























































