Ισλαμικό ΚράτοςΕθνικές Εκλογές 2023ΤουρκίαΚουρδιστάνΙσραήλΟυκρανίαΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, πρόσωπο-κλειδί για το δυστύχημα στα Τέμπη, σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, πρόσωπο-κλειδί για το δυστύχημα στα Τέμπη, σκοτώθηκε σε τροχαίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, πρόσωπο-κλειδί για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαρτίου 2023.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Χρυσάγη, επί σειρά ετών Διευθυντή Κυκλοφορίας στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) και στέλεχος το οποίο, βάσει των αρμοδιοτήτων του, ήταν σε θέση να γνωρίζει σε βάθος τα δεδομένα και τις ελλείψεις που οδήγησαν στις απώλειες τόσων ανθρώπινων ζωών.

Ο αποθανών που δεν είχε κληθεί για κατάθεση από τις ανακριτικές Αρχές οι οποίες διερευνούν το δυστύχημα στα Τέμπη, έχασε την ζωή του κινούμενος με μοτοσυκλέτα στην λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, στο 39ο χιλιόμετρο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα ΙΧ αφού προηγουμένως προσπάθησε να αποφύγει ένα λευκό βαν.

Ο Κ. Χρυσάγης ήταν 67 ετών και επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί, ενώ είχε συμμετοχή σε πλήθος υπηρεσιακών επιτροπών που είχαν διερευνήσει πρόσφατα και παλαιότερα σιδηροδρομικά συμβάντα όπως το δυστύχημα στο Άδενδρο και τη σύγκρουση αμαξοστοιχιών έξω από τη Λιβαδειά στη διάρκεια του χιονιά του Ιανουαρίου 2022.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Maroulis Bath – Tiles – Kitchen: Νέο κατάστημα στην Κηφισιάς 114 στο Μαρούσι

Εξαφάνιση 14χρονης στην Ακαδημία Πλάτωνος – Αγνοείται από τις 25 Μαΐου

Πετράλωνα: Προσπάθησαν να κάνουν έξωση σε ανάπηρη μητέρα και το παιδί της μετά από πλειστηριασμό

Δικάζεται ο 27χρονος που σκότωσε την Έμμα στη Θεσσαλονίκη

Τσίπρας: Αλλάζουμε, δυναμώνουμε, προχωράμε – Χαμένες μάχες είναι αυτές που δεν δίνονται

Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr