Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη ΜΕΘ χαροπαλεύει 14χρονη – Είχε σοβαρό τροχαίο με μηχανή που οδηγούσε 16χρονος

Στη ΜΕΘ χαροπαλεύει 14χρονη – Είχε σοβαρό τροχαίο με μηχανή που οδηγούσε 16χρονος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 14χρονη η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην παραλιακή ζώνη του Ρίου στην Πάτρα ενώ επέβαινε σε μηχανή που οδηγούσε ο 16χρονος φίλος της.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ήταν 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον 16χρονο φίλο της, γιο γνωστού προπονητή μπάσκετ, συγκρούστηκε με όχημα.

Χτύπησε στο κεφάλι

Με βάση τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ο οδηγός του αυτοκινήτου, ιδιοκτήτης γνωστού καταστήματος εστίασης στο Ρίο, επιχείρησε να κάνει αναστροφή, ο νεαρός ξαφνιάστηκε, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και το αποτέλεσμα ήταν να πέσει το δίκυκλο στο έδαφος.

Η 14χρονη από την πτώση χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να εισαχθεί για νοσηλεία στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Ο 16χρονος οδηγός του δικύκλου έχει υποστεί αρκετά κατάγματα στο κορμί του, αλλά διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Τα δύο παιδιά είχαν μεταβεί στο Ρίο από τις πρώτες βραδινές ώρες για να διασκεδάσουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κοζάνη: Έπαθε ανακοπή οδηγός λεωφορείου που μετέφερε εργαζόμενους της ΔΕΗ

Αυτοκίνητο έπεσε σε ποτάμι στην Κέρκυρα: Νεκρή η μητέρα, στο νοσοκομείο η κόρη

Πάτρα: 16χρονος βίασε μέσα σε Γυμνάσιο 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Νέος Κόσμος: Γνώστης πολεμικών τεχνών ο 29χρονος που σκότωσε με γροθιές τον 58χρονο οδηγό

Νέος Κόσμος: Ομολόγησε 29χρονος Αλβανός ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 58χρονο οδηγό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr