ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)
Champions League, Europa και Conference στην πλατφόρμα Αλαφούζου την περίοδο 2027-2031
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις καταστροφικές συνέπειες της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» βιώνει η Μαγνησία, με χωριά του Πηλίου να παραμένουν αποκλεισμένα.
Ζαγορά, Μακρυχώρι, Πουρί, Χορευτό αντιμετωπίζουν τεράστιες ζημιές στο οδικό δίκτυο, με την άσφαλτο να έχει υποχωρήσει σε πολλά σημεία.
Τα πλημμυρικά φαινόμενα από την κακοκαιρία επηρέασαν και το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου.
Σε ανακοίνωση του ο πρόεδρος του χιονοδρομικού Γρηγόρης Ιγγλεσης αναφέρει:
«Τα προβλήματα πολλά.
»Το χειρότερο όμως είναι ότι έχουν βγει στην επιφάνεια όλα τα καλώδια που φέρνουν το ρεύμα στο χιονοδρομικό, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και είναι πολύ επικίνδυνο.
»Γι’ αυτό θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους επισκέπτες που έρχονται αυτήν την εποχή για περπάτημα, να το αποφύγουν, μέχρι να αποκαταστήσουμε τις βλάβες. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος».
Στη Μηλίνα, οι κάτοικοι παλεύουν με τη λάσπη που έχει μπει στα σπίτια και στα καταστήματα, ενώ αυτοκίνητα έχουν βρεθεί στη θάλασσα.
Ο στρατός συνδράμει με τις δυνάμεις του για να αποκαταστήσει την επικοινωνία, ανάμεσα στα χωριά του Πηλίου, ενώ στήθηκε πτυσσόμενη γέφυρα στα Καλά Νερά προκειμένου να συνδεθεί το Νότιο Πήλιο με την πόλη του Βόλου.
Ντόμινο τα προβλήματα στην πόλη του Βόλου, ένα μεγάλο μέρος της οποίας παραμένει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Στον υποσταθμό της ΔΕΗ γίνεται προσπάθεια να αντληθούν τα νερά και να επισκευαστούν οι βλάβες προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση της πόλης.
Μάχη για να απομακρυνθούν η λάσπη και τα στάσιμα νερά που απειλούν την δημόσια υγεία δίνουν οι κάτοικοι.























































