ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Ο Ελ-Σαγιέντ αποκάλεσε το Μίσιγκαν «πρωτεύουσα της Αραβικής Αμερικής»
Σύροι τζιχαντιστές -δήθεν στρατιωτικοί σύμβουλοι- στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αίγινας, έπειτα από την είδηση θανάτου ενός 14χρονου μαθητή, που φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του aeginaportal, ο μαθητής της Γυμνασίου εντοπίστηκε σε ένα δέντρο απαγχονισμένος σήμερα το μεσημέρι και αφού νωρίτερα είχε πάει κανονικά στο σχολείο του.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 13χρονος είχε αφήσει ένα σημείωμα στην οικογένειά του, το οποίο βρέθηκε στο σπίτι του, που έγραφε «σας αγαπώ όλους».
Αν και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια υπάρχουν αναφορές ότι ο μικρός μαθητής δεχόταν bullying που ίσως να τον οδήγησε στο αδιέξοδο και στο απονενοημένο διάβημα.























































