Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια καταδίωξης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Αχαΐα, Ομάδα ΔΙΑΣ, Πάτρα,

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε στο ναό Αγίας Τριάδας Καλλιθέας Πατρών από τον Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, η εξόδιος ακολουθία του 29χρονου αστυνομικού Χρήστου Κουρουνιώτη, που σκοτώθηκε, εν ώρα καθήκοντος, σε τραγικό τροχαίο, κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Συντετριμμένοι οι γονείς του αδικοχαμένου νέου κι ο αδελφός του, ο οποίος είναι κι αυτός αστυνομικός, αδυνατούσαν πιστέψουν την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου τους.

Συγκινημένος και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, όπως και ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος και ο αττικάρχης, υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας.

Συντετριμμένοι και οι δεκάδες συνάδελφοί του, πολλοί από τους οποίους ήρθαν από την Αθήνα για να αποτίσουν τον ύστατο φόρο τιμής.

Υπό τους πένθιμους ήχους της μπάντας της αστυνομίας και με το άγημα να αποδίδει τιμές, δεκάδες κόσμου συνόδευσαν το φέρετρο που ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία στο κοιμητήριο.

Το ύστατο χαίρε αποδόθηκε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου και τιμητικές βολές από το άγημα της ΕΛΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Νέα Πέραμος: Απήγαγαν και σκότωσαν 27χρονο άνδρα – Βρέθηκε σε ρέμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr