ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την άποψη ότι το Αίγιο δίνει συνήθως τέτοιους σεισμούς διατύπωσε μιλώντας στο patrastimes.gr ο σεισμολόγος – ερευνητής Γεράσιμος Χουλιάρας, αμέσως μετά την σεισμική δόνηση 4,9 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 19:13.
Ο κ. Χουλιάρας τόνισε ότι το φαινόμενο παρακολουθείται προσθέτοντας ότι είναι νωρίς για να πουν οποιαδήποτε άλλα συμπεράσματα.
Ο σεισμολόγος Ευθύμιος Λέκκας σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr εξέφρασε την άποψη ότι καλό θα ήταν για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων να περιμένουμε μερικές ώρες.
Ο. κ Λέκκας συμπλήρωσε πως η δόνηση που σημειώθηκε στις 19:13 δεν έχει καμία σχέση με τον σεισμό που καταγράφηκε το πρωί μεγέθους 4,9 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά, ενώ πρόσθεσε πως σημαντικό είναι το εστιακό βάθος της δόνησης.
Ο κ. Λέκκας, μιλώντας για τον σεισμό του Αιγίου που μέσα σε μια ώρα έχει δώσει 6 μετασεισμούς της τάξεως των τριών βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, συνέστησε ψυχραιμία και ανάγκη παρακολούθησης του φαινομένου.























































