ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άρειος Πάγος: Παρέμβαση για τις ομοφοβικές δηλώσεις Κούγια κατά Κασσελάκη

Άρειος Πάγος: Παρέμβαση για τις ομοφοβικές δηλώσεις Κούγια κατά Κασσελάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Tην παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσαν οι ομοφοβικές δηλώσεις του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια σε βάρος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανου Κασσελάκη.

Η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός με παραγγελία της προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο ζητεί να ερευνηθεί το ενδεχόμενο οι δηλώσεις του κ. Κούγιας να παραβιάζουν τον αντιρατσιστικό νόμο στο σκέλος που αφορά την προσβολή προσωπικών θεμάτων με ομοφοβικές προσεγγίσεις.

Στη δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά.

»Σοκαρίστηκα και μονό γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνώστες οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά».

Κασσελάκης κατά Κούγια και Λύτρα: Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος

«Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας.

»Δεν υπάρχει τίποτα “αντρικό” στην κακοποίηση».

Αυτό ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στην αρχική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τη σχετική αναφορά του δικηγόρου για τον Απόστολο Λύτρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σημειώνει ότι «δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωταθλητισμός για τον πληθωρισμό Απριλίου με «προπονητή» την κυβέρνηση

Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% – Ανεβαίνει ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη – Στο 22,5% η ΝΔ – Στο 23,2% ο Τσίπρας – Σαρωτική εμπιστοσύνη στην Κοβέσι με 70%

Ο Χρήστος Σπίρτζης ζητά από τον Άρειο Πάγο ανάσυρση της υπόθεσης των υποκλοπών από το αρχείο και επανεξέταση της

Φάμελλος: Η κυβέρνηση καταπατά το Κράτος Δικαίου και εκθέτει την Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr