ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δήμος Αθηναίων: Γιατί έκλεισε εσπευσμένα τον Εθνικό Κήπο

Δήμος Αθηναίων: Γιατί έκλεισε εσπευσμένα τον Εθνικό Κήπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λαμβάνει ο Δήμος Αθηναίων, λόγω του «πορτοκαλί» συναγερμού, με υψηλές θερμοκρασίες και ισχυρές ριπές ανέμου.

Ο Εθνικός Κήπος, για λόγους ασφαλείας των επισκεπτών θα παραμείνει κλειστός έως το πέρας του ωραρίου λειτουργίας του.

Η Δημοτική Αστυνομία έχει τεθεί σε επιφυλακή και έχει αναπτύξει περιπολίες σε 24ωρη βάση και drones ελέγχουν όλους τους μεγάλους χώρους πρασίνου (Φιλοπάππου, Λυκαβηττό, Τουρκοβούνια, Ιλίσια κλπ), προκειμένου να ενημερωθεί η Πυροσβεστική όπου καταστεί αναγκαίο.

Επίσης, υδροφόρες βρίσκονται σε ετοιμότητα ώστε να βοηθήσουν το έργο της Πυροσβεστικής σε περίπτωση ανάγκης.

Ο Δήμος Αθηναίων καλεί τους πολίτες και τους φορείς να είναι πολύ προσεκτικοί και σε περίπτωση οποιουδήποτε κινδύνου αντιληφθούν, να επικοινωνήσουν άμεσα με το 1595 ή το 2105287800, τα οποία είναι σε 24ωρη λειτουργία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυτοδιοίκηση: Ψίχουλα από τον Μητσοτάκη απέναντι σε διεκδικήσεις 2,5 δισ. ευρώ

Γλυπτά του Παρθενώνα: Η βρετανική κυβέρνηση λέει «όχι» στην οριστική επιστροφή τους στην Ελλάδα

Ίλιον: Συνελήφθη 18χρονος που μαχαίρωσε τον 61χρονο πατέρα του

Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά παραίτηση Μενδώνη – Ακυρώθηκαν οι δύο σκανδαλώδεις διαγωνισμοί του υπουργείου Πολιτισμού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Επικίνδυνες ώρες για την Αθήνα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr