Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Αμφίβολο αν θα ξαναλειτουργήσει η μονάδα της ΔΕΗ”

“Αμφίβολο αν θα ξαναλειτουργήσει η μονάδα της ΔΕΗ”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τεράστια είναι η καταστροφή που έχει προκαλέσει η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 9 το πρωί στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, στο υπόγειο της 4ης μονάδας της ΔΕΗ.

Μάλιστα όπως τόνισε χαρακτηριστικά στην Αυγή o Γιώργος Αδαμίδης, πρόεδρος του Σωματείου Σπάρτακος, “είναι αμφίβολο αν θα ξαναλειτουργήσει η μονάδα”.

Όπως είπε ο Γιώργος Αδαμίδης, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, αλλά οι πυροσβεστικές δυνάμεις δε μπορούν ακόμη να μπουν στο κτίριο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του σωματείου «Σπάρτακος», στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν αρχικά περίπου 10 εργαζόμενοι με αναπνευστικά προβλήματα, αλλά αποχώρησαν αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Για προληπτικούς λόγους παραμένει νοσηλευόμενος ο εργαζόμενος ο οποίος μπήκε στο κτίριο την ώρα της φωτιάς προσπαθώντας να αποτρέψει τον κίνδυνο επέκτασής της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γ. Κεφαλογιάννης: Ενδεχομένως την Τρίτη μια πρώτη εικόνα για τα αίτια της έκρηξης στη «Βιολάντα»

Πολύνεκρη τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρές εργάτριες από την έκρηξη στη «Βιολάντα»

Κραν Μοντανά: Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της 15χρονης Αλίκης Καλλέργη

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ: Έφηβοι ανάμεσα στους 47 νεκρούς και 115 τραυματίες από την κόλαση πυρός σε μπαρ της Ελβετίας

Καλλιθέα: Νεκροί δύο άνδρες από φωτιά σε διαμέρισμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr