Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Πέθανε πυροσβέστης 55 ετών την ώρα κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Λαγκαδά

Θεσσαλονίκη: Πέθανε πυροσβέστης 55 ετών την ώρα κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Λαγκαδά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πυροσβέστης, ηλικίας 55 ετών, έχασε τη ζωή του την ώρα που επιχειρούσε σε πυρκαγιά στην περιοχή Καρτερές του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε δασική έκταση, στην περιοχή Καρτερές του δήμου Λαγκαδά, της Π.Ε. Θεσσαλονίκης, ο Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης, Δηκούσης Πασχάλης, ετών 55, αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

«Σήμερα, Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2024, μεσημεριανές ώρες, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε δασική έκταση, στην περιοχή Καρτερές του δήμου Λαγκαδά, της Π.Ε. Θεσσαλονίκης, ο Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Δηκούσης Πασχάλης του Κωνσταντίνου, ετών 55, αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

»Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα Funds που αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων: «Θα νικήσουμε!»

15 Μαρτίου 1943: Θεσσαλονίκη Άουσβιτς, «Ποτέ ξανά»

Ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε «ενεργειακή ασπίδα» για την «προάσπιση της πατρίδας και του ελληνισμού» – Η πρόταση Τσίπρα για ενεργειακή ασπίδα

Αλέξης Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ευθύνεται για την ακρίβεια – 40% ακριβότερο το ρεύμα στην Ελλάδα – Έκλεισε τους λιγνίτες και παρέδωσε τη ΔΕΗ στα καρτέλ ενέργειας

Αλέξης Τσίπρας: Αναβάθμισα τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις «σε αμοιβαία επωφελή βάση, χωρίς λευκές επιταγές»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr