ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένταση σημειώθηκε μεταξύ ομάδας φοιτητών και ΜΑΤ έξω από τη Νομική Αθηνών, ενώ άλλη ομάδα φοιτητών πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας επί της Ακαδημίας μετά την απόφαση της Πρυτανίας να ζητήσει τη συνδρομή της αστυνομίας, ώστε να μην προχωρήσουν σε κατάληψη οι φοιτητές ενόψει των εορτασμών για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Ο φοιτητικός σύλλογος της Νομικής αποφάσισε να προχωρήσει σε κατάληψη, με αποτέλεσμα να αντιδράσει η Πρυτανία, ενώ σήμερα συνεδριάζει ο φοιτητικός σύλλογος της ΑΣΟΕΕ για να αποφασίσει τη στάση του.
Μέτρα περιφρούρησης λόγω της επετείου της 17ης Νοεμβρίου έχουν ληφθεί και σε άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα.
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στο κτίριο της Νομικής Αθηνών, ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ προχωρούν σε ρίψη χημικών προκειμένου να απομακρύνουν τους φοιτητές και να μην γίνει κατάληψη του ιδρύματος.























































