ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Καιρός, Καταιγίδα, Καταιγίδες, Πλημμύρες, Στέφανος Τσίγγος, Φωτογραφίες, Χίος,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κακοκαιρία χτύπησε τη Χίο, τα ξημερώματα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα σπίτια να πλημμυρίσουν, βάρκες να βουλιάξουν και δρόμοι να κλείσουν.
Κάτοικοι, δήλωσαν στην εφημερίδα “Πολίτης” της Χίου, ότι το πρόβλημα ξεκίνησε από τον ποταμό Αγρελωπό που εξαιτίας των ορμητικών του νερών έσπασαν τα προστατευτικά τοιχία με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο κάμπος της Λαγκάδας και κατά συνέπεια και τα σπίτια που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τη θάλασσα.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, Στέφανο Τσίγγο, τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν καταστροφές σε 15 οικίες και υπόγεια σπιτιών ενώ χρειάστηκε και η χρήση γερανών προκειμένου να ανασυρθούν 4 βάρκες που είχαν βουλιάξει.
Η ίδια εικόνα και στον παραλιακό οικισμό του Παντουκειούς όπου τα νερά απείλησαν οικία ηλικιωμένης με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση τρίτων.























































