Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σάκης Αρναούτογλου: Λασποβροχές και αφρικανική σκόνη – Ο καιρός την 25η Μαρτίου

Σάκης Αρναούτογλου: Λασποβροχές και αφρικανική σκόνη – Ο καιρός την 25η Μαρτίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο καιρός θα αρχίσει να παρουσιάζει όλο και περισσότερα ανοίγματα την Παρασκευή 21/03 το βράδυ, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για κάποιες μικρομπόρες στην Κρήτη, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Το Σάββατο 22/03 θα υπάρχουν λίγες συννεφιές, κυρίως στα δυτικά και κάποιες ομίχλες.

Την Κυριακή 23/03 θα συννεφιάσει αρκετά στα δυτικά, κεντρικά και τα νότια τμήματα της χώρας.

Θα πλησιάσουν κάποιες λασποβροχές στα βορειότερα τμήματα, δεν θα είναι κάτι το αξιόλογο από πλευράς έντασης.

Οι άνεμοι νοτιάδες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης.

Τη Δευτέρα 24/03 αναμένεται αρκετή συννεφιά αλλά και αρκετή σκόνη, από τη βόρεια Αφρική με τοπικές ασθενείς λασποβροχές.

Από τη Δευτέρα το βράδυ 24/03 και προς την 25η Μαρτίου υπάρχουν ενδείξεις σε δυτική Ελλάδα, Επτάνησα, Θεσσαλία για βροχές και συγκεκριμένα λασποβροχές.

Ίσως υπάρξει κάποιο πρόβλημα στον απόπλου από τα Επτάνησα στην ενδοχώρα καθώς αναμένονται άνεμοι έως και 9 μποφόρ.

Και την Τρίτη 26/03 θα είναι ένας καιρός με σκόνη, σύννεφα και υγρασία και υπάρχει και πιθανότητα για κάποιες βροχές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Η αναγκαιότητα της ελλαδικής στρατιωτικής παρουσία στην Κύπρο «θα αξιολογείται διαρκώς επί τη βάσει των συνθηκών»

Νίκος Δένδιας για 25η Μαρτίου: «Επιβεβαιώνουμε το χρέος όλων των Ελλήνων, τη διασφάλιση της ύπαρξής μας ως ανεξάρτητης ελεύθερης δημοκρατικής ευρωπαϊκής χώρας»

Νίκος Δένδιας: Οι Εθνικές Επέτειοι αποδεικνύουν απολύτως τη Θουκυδίδεια αντίληψη περί της ισχύος ως απαραίτητου κανόνα επιβίωσης

Ο Νίκος Δένδιας στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου: Η Έξοδος «σύμβολο ελευθερίας, αυταπάρνησης και εθνικής αξιοπρέπειας»

Φαραντούρης-Βαληνάκης: Ευρωπαϊκή ΑΟΖ στη Μεσόγειο η απάντηση στις απειλές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr