ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τελεσίδικα κρίθηκε από την ελληνική δικαιοσύνη η περίπτωση του καθηγητή, ο οποίος ζητούσε φακελάκι από φοιτητές, προκειμένου να “περάσουν” το μάθημά του, επισημαίνει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
Ο καθηγητής είχε προσφύγει κατά της απόλυσής του, με το επιχείρημα ότι έχει υποστεί οικονομική καταστροφή και δεν μπορεί να ζήσει την οικογένειά του.
“Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας αντιμετώπισε με τον πρέποντα τρόπο και τηρώντας τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες την προ ετών μεμονωμένη περίπτωση ενός μέλους του ΔΕΠ που είχε τότε προβεί σε πράξεις, τις οποίες έκρινε με τελεσίδικες αποφάσεις της η ελληνική δικαιοσύνη, την οποία σέβεται πλήρως και ανεπιφύλακτα το ΠΑΜΑΚ” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
“Αποτελεί κανόνα η απόλυτη καταδίκη πράξεων εκτροπής από την ακαδημαϊκή δεοντολογία” προσθέτει το ΠΑΜΑΚ, υπογραμμίζοντας ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση του καθηγητή “αντιμετώπισε με συναίσθηση ευθύνης και τηρώντας, σε όλο το χρονικό διάστημα της δικαστικής διαδρομής της, όλες τις εκ του νόμου απορρέουσες υποχρεώσεις του για τη διαχείριση παρόμοιων υποθέσεων”.























































