Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξι επιθέσεις σε δημόσια κτίρια και τράπεζες κατά τη διάρκεια της νύχτας

Έξι επιθέσεις σε δημόσια κτίρια και τράπεζες κατά τη διάρκεια της νύχτας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σειρά επιθέσεων κατά τη διάρκεια της νύχτας σε δημόσια κτίρια και σε κτίρια τραπεζών σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας, πραγματοποίησαν άγνωστοι.

Στις 22:15, άγνωστοι έσπασαν με βαριοπούλα τζαμαρία υποκαταστήματος της Alpha Bank στη Γλυφάδα επί της οδού Γούναρη και πέταξαν μέσα μολότοφ και γκαζάκια.

Στις 22:30, ομάδα περίπου 15 ατόμων πλησίασε το Αστυνομικό Τμήμα του Βύρωνα και επιτέθηκε με μολότοφ, προκαλώντας υλικές ζημιές σε υπηρεσιακό όχημα.

Στις 03:20 τα ξημερώματα, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε υπηρεσιακά οχήματα του ΟΤΕ που ήταν σταθμευμένα σε πάρκινγκ προκαλώντας ζημιές.

Στις 03:45, άγνωστοι έκαψαν ολοσχερώς Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην οδό Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα.

Στις 03:50 άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια σε Μηχάνημα Αυτόματης Ανάληψης της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Βεΐκου στο Ν. Κόσμο προκαλώντας υλικές ζημιές.

Τέλος, στις 04:50 άγνωστοι πέταξαν μολότοφ και γκαζάκια έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισλαμιστές στη Γαλλία απειλούν να κάψουν την Παναγία των Παρισίων (βίντεο)

Πάτρα: Οργή για τους εμπρηστές – Τους προπηλάκισαν: «Κάψατε όλη την Πάτρα»

Αχαΐα: Συνελήφθησαν 19χρονος (ομολόγησε) και 27χρονος για εμπρησμό

Π. Φιλιππίδης: Φωτιά στο σπίτι του στην Πατησίων – Για ενδεχόμενο εμπρησμό μιλάει ο δικηγόρος του

Η Πειραιώς χρηματοδοτεί το πρώτο δεξαμενόπλοιο τύπου LR2 στον κόσμο που αξιοποιεί την αιολική ενέργεια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr