ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Επίθεση Καλάσνικοφ, Ισραήλ, Ισραηλινή Πρεσβεία, Καλάσνικοφ, Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, Τρομοκρατία,


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα δύο καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλιστικής εξέτασης από την Αστυνομία είναι τα ίδια με αυτά που είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες που γάζωσαν το σπίτι του πρέσβη της Γερμανίας στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι στις 30 Δεκεμβρίου του 2013, πριν από περίπου ένα χρόνο.
Αυτό προέκυψε το μεσημέρι της Παρασκευή από την έρευνα που έγινε στα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.
Την ευθύνη για την επίθεση στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη είχε αναλάβει η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών.
Με αυτό το δεδομένο προκύπτει ότι η επίθεση στο κτίριο της πρεσβείας του Ισραήλ οργανώθηκε από την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών.























































