Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πόλεμος εκδοτών για ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ του Σ. Θεοδωράκη

Πόλεμος εκδοτών για ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ του Σ. Θεοδωράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ολομέτωπη επίθεση κατά της οικογένειας Μπόμπολα έχει εξαπολύσει ο εκδότης Γιάννης Φιλιππάκης («Δημοκρατικός Τύπος») από τις εφημερίδες του, “Δημοκρατία” και ” Espresso”.

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» σε σημερινό πρωτοσέλιδό της κάνει λόγο για «παιχνίδια χειραγώγησης από τη φαμίλια Μπόμπολα» και αναφέρεται σε «νέες περίεργες δημοσκοπήσεις (του «Έθνους») την ώρα που προωθείται το υπό ίδρυση κόμμα του εκλεκτού τους, Σταύρου Θεοδωράκη».

Εντύπωση προκαλεί και το δημοσίευμα της Espresso (την περασμένη Παρασκευή) για την οικογένεια του Γιώργου Μπόμπολα. Η εφημερίδα σε πρωτοσέλιδο της, αναφέρεται στην «οικογένεια που κυβερνά (με μπουλντόζες) την Ελλάδα» και κάνει λόγο για το κανάλι (mega), τις εφημερίδες, τα τυπογραφεία, το πρακτορείο διανομής και τα μεγάλα έργα του ομίλου Μπόμπολα.

Στο δισέλιδο αφιέρωμα της η Espresso αναφέρεται στις δραστηριότητες της οικογένειας Μπόμπολα σε ένα σχετικά χαλαρό και «περιγραφικό» κείμενο που κάνει λόγο για την πολυετή κυριαρχία του ομίλου Μπόμπολα (Άκτωρ, Ελλάκτωρ, Πήγασος κλπ) μέσω των μεγάλων έργων και των media στην εγχώρια αγορά…

dimokratia

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Θεοδωράκης: Ο Κασσελάκης το 2009 ψήφισε ΠΑΣΟΚ, θέλει τον φράχτη στον Έβρο, τον ενοχλεί η «τοξικότητα» των social media

Επιζών των Τεμπών καταγγέλλει τον Θεοδωράκη: «Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου στον Μητσοτάκη δεν ήταν δικό μου» (βίντεο)

Οι τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι μόλις είδαν τον Μητσοτάκη – Μόλις 10% η τηλεθέαση της συνέντευξής του

Τσαπανίδου για συνέντευξη Μητσοτάκη σε Θεοδωράκη: «Ασεβής, αδιάφορος και απαθής»

Μέλη του «Ρουβίκωνα» έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Στ. Θεοδωράκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr