ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σταυρόπουλος δεν εμφανίστηκε σήμερα στη ραδιοφωνική εκπομπή που συμπαρουσιάζει με τον Δήμο Βερύκιο, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- θέλησε να διαφοροποιηθεί από τις δηλώσεις του συναδέλφου του για τον συγγραφέα Αύγουστο Κορτώ, που χαρακτηρίστηκαν ομοφοβικές, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.
Υπενθυμίζεται ότι δύο δημοσιογράφοι σχολίασαν προχθές δήλωση του Αύγουστου Κορτώ ότι δεν θα μετέχει στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη γιατί είναι αφοσιωμένος “στον άντρα του και τα βιβλία του”. Ο Δήμος Βερύκιος χαρακτήρισε τον συγγραφέα «κυρά Αυγουστίνα» και επικρότησε σχόλιο ακροατή για τους γκέι που έλεγε ότι «τους χρειάζεται χρυσαυγίτης». Μάλιστα, παρατήρησε ότι οι γκέι «δεν έχουν μόνο θηλυκό κορμί αλλά και θηλυκό μυαλό».
Την Πέμπτη, ο Δήμος Βερύκιος έκανε «δήλωση μετάνοιας», μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, δηλώνοντας ότι δεν είναι ομοφοβικός και ούτε συμμερίζεται τις απόψεις και τις στάσεις των ομοφοβικών.























































