Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση Βαξεβάνη στον “αριστερό” Ταγματάρχη που ανέλαβε την ΕΡΤ

Επίθεση Βαξεβάνη στον “αριστερό” Ταγματάρχη που ανέλαβε την ΕΡΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με άρθρο του που ανάρτησε την Κυριακή στο Κουτί της Πανδώρας ο Κώστας Βαξεβάνης, τα “χώνει” στην επιλογή του Λάμπη Ταγματάρχη από την κυβέρνηση για να “φτιάξει” την ΕΡΤ.

Στο ίδιο άρθρο ο δημοσιογράφος ασκεί και δριμεία κριτική στους εργατοπατέρες της ΕΡΤ, μια πονεμένη ιστορία που μόνο όσοι εργάστηκαν -προσοχή, λέμε εργάστηκαν– στην ΕΡΤ μπορούν να αντιληφθούν πλήρως τι εννοεί. Η κριτική του Κώστα Βαξεβάνη “απαντά” κατά κάποιο τρόπο και στον Νίκο Παππά, ο οποίος δήλωσε πριν όχι πολλές ημέρες στις αντιδράσεις για τον ορισμό του Ταγματάρχη ως “αφεντικού” της ΕΡΤ, “περσινά ξινά σταφύλια”.

Αυτά που γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης θα μπορούσαμε να τα έχουμε γράψει -δίχως να αλλάξουμε πολλά- και εμείς. Αλλά επειδή εμείς είμαστε “οι κακοί”, επειδή διατηρούμε και υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της γνώμης μας αρνούμενοι πεισματικά να σηκώσουμε κομματικές σημαίες, πάρτε το σχόλιο του Βαξεβάνη, που τη σήκωσε την κομματική σημαία, και σκεφθείτε καλά -καλά όμως- εάν ταιριάζει ο Ταγματάρχης στην ΕΡΤ και εάν “τα περσινά ξινά σταφύλια” συνιστούν πολιτική απάντηση στα όσα αναφέρει ο “σύντροφος” Βαξεβάνης:

Η άποψή μου για τον Ταγματάρχη είναι γνωστή. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος προσπάθησε επανειλημμένα και κατάφερε να κόψει το «Κουτί της Πανδώρας» από την ΕΡΤ.

Είναι αυτός ο οποίος είχε δημιουργήσει άτυπες επιτροπές λογοκρισίας της εκπομπής, η οποία έβγαινε στον αέρα μετά από ανταλλαγή επιστολών κάθε φορά και σίγουρα μετά τη μία το ξημέρωμα αντί στην κανονική ώρα μετάδοσης.

Ο Ταγματάρχης ήταν αυτός που συκοφαντικά και επιτήδεια άφησε να εννοείται πως παίρνω 1,5 εκατομμύρια μισθό από την ΕΡΤ επειδή τον κατηγόρησα για λογοκρισία.

Ήταν αυτός που έκοψε τον Βαρουφάκη από τη Δημόσια τηλεόραση. Για όλα αυτά υπάρχουν ερωτήσεις του Δημήτρη Παπαδημούλη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Αλλά το θέμα δεν είναι τι έκανε σε μένα και στο Βαρουφάκη αλλά στη Δημόσια Τηλεόραση. Είναι ο άνθρωπος που προήγαγε για την ΕΡΤ τις Eurovision, τα ακριβοπληρωμένα τηλεοπτικά νταχτιρντί (πάντα συγκεκριμένων εταιρειών παραγωγής) και έδωσε διπλάσια χρήματα (τα χρήματά μας) για να πάρει η ΕΡΤ το Champions League, όταν τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια με τα διαφημιστικά πακέτα δεν το έκαναν.

Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά για το οποία τον κατηγορούν και εξηγούν τη γαλαντομία που επεδείκνυε σε παραγωγές, αλλά τον θεωρώ ανίκανο να εκφράσει τη νέα εικόνα και να εφαρμόσει τη νέα πραγματιότητα στη Δημόσια τηλεόραση.

Προέρχεται από τη δημοσιογραφία των καλών δημοσίων σχέσεων, των κότερων, από την κάστα των μανατζαραίων που ανακυκλώνονται συνεχώς στον κάδο της νεοφιλελεύθερης χαζοχαρουμενιάς από τον οποίο βγαίνουν για να μιλήσουν σε μια πετυχημένη εκδήλωση που έχουν οργανώσει. Άρα δεν θεωρώ πως ο Ταγματάρχης μπορεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Ισραήλ: Εγκρίθηκε νόμος που επιτρέπει την απαγόρευση της προβολής του «τρομοκρατικού» Al Jazeera

Ο Νετανιάχου «κλείνει» το φιλοτζιχαντιστικό Al Jazeera στο Ισραήλ

Κασσελάκης: Θα παραμείνω αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εθνικές εκλογές, έχω τεράστια εντολή

Ο σωσίας του Μητσοτάκη στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr