ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε καλεσμένο σήμερα τον άνθρωπο που στα δεκαεννιά του χρόνια κατηγορήθηκε άδικα για βιασμό και μπήκε στη φυλακή, τον “Δράκο της Μυτιλήνης” όπως ανέφεραν τα τότε δημοσιεύματα!
Ο Ηλίας Αμπουλός μπήκε άδικα στην φυλακή, αφού μετά από έναν χρόνο η αστυνομία έπιασε τον πραγματικό βιαστή της Μυτιλήνης.
Ο άνθρωπος δεν έχει αποζημιωθεί ακόμα από το ελληνικό κράτος για το λάθος που έγινε.
Με αφορμή αυτό, η παρουσιάστρια ξέσπασε και πέταξε τα “βέλη” της προς όλους και αναφέρθηκε και στις αποζημιώσεις που της έχει βγάλει το δικαστήριο όσα χρόνια κάνει αυτή την δουλειά, όταν αναφερόταν σε κάποιον πολιτικό ή “φαγάνα” της κρατικής τηλεόρασης, που είναι στο σύστημα!























































