Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πακέτο τον Οκτώβριο η «λυπητερή» για τους καναλάρχες

Πακέτο τον Οκτώβριο η «λυπητερή» για τους καναλάρχες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για τον ερχόμενο Οκτώβριο, μετά τις εκλογές, αναβάλλονται οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τα ΜΜΕ.

Στο τρίτο Μνημόνιο τα μέτρα παρέμβασης στον χώρο των Μέσων αναφέρονται στο «πακέτο του Οκτωβρίου», που περιλαμβάνει άλλα 23 μέτρα.

Συγκεκριμένα,σύμφωνα με τις typologies, αναφέρεται ο διεθνής δημόσιος διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και τα τέλη χρήσης των συχνοτήτων, η επιβολή του ειδικού φόρου στις τηλεοπτικές διαφημίσεις και η κατάργηση των φόρων υπέρ τρίτων. Το τελευταίο περιλαμβάνει και το αγγελιόσημο, που η κυβέρνηση θέλει να το διαχωρίσει ως «ανταποδοτικό τέλος» υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων των ΜΜΕ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

EBU: Κανονικά στη Eurovision 2026 το Ισραήλ – Αποχωρούν Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία και Σλοβενία

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

«Ιθάκη» – Τσίπρας για «κουπόνια» Βαρουφάκη: «Δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω» – Για Λαφαζάνη: «Aντιλαμβανόταν έστω και στοιχειωδώς την πραγματικότητα;»

«Ιθάκη»: Ο Πούτιν προέτρεψε τον Τσίπρα «να τα βρει με τη Μέρκελ»

Δημοσκόπηση MRB: Σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες θέλουν νέα κόμματα – ΝΔ 22% – Αναποφάσιστοι 24,3%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr